Chip-Portfolio

Portfolio van Tjipke van der Land

Simpel EPP

EPP betekend Europees Politie Parcours, en betreft in dit geval het in wedstrijdverband schieten van alle gewapende overheidsdiensten uit Europa. Vanwege de diversiteit van deelnemende schutters waren hiervoor geen faciliteiten voorhanden om de prestaties en uitnodigingen te registreren en te versturen. Buiten de namen van de schutters, zijn anonimiteit van de rest binnen dit wedstrijd element van uitzonderlijk belang en dient zeer goed te worden afgeschermd.

Om deze reden zal ik deze ontwikkeling niet breed op de website uitwerken. Belangrijke items binnen deze faciliteit zijn, dat uitsluitend organisatoren toegang hebben tot software. Dat uitsluitend de hoogst noodzakelijke gegevens van schutters staan geregistreerd en dat onder andere bij de telling van de prestaties de schutter anoniem is. Kort gezegd, net zoiets als het geheim van de pincode bij de bank.

Simpel EPP is een Cloudoplossing waarbij organisatoren in anonimiteit schutters kunnen uitnodigen en het bestand up to date houden zodat iedere organisator over dezelfde gegevens beschikt. Tevens kunnen hierin de prestaties separaat worden bewaard zodat organisatoren geen inzicht hebben in elkaars bevindingen. Uitsluitend het EPP bestuur heeft volledig inzicht.

Voor het geval u meer wil weten over EPP kunt u terecht op de website http://www.europeespolitieparcours.eu

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Chip-Portfolio

Thema door Anders Norén